Saimaannorppa ja ystävät

24,00  sis. ALV

Saimaannorppa ja ystävät -kirja kertoo Saimaan ihmisten kokemuksien kautta norpasta ja sen suojelusta. Kirjassa on upea ja herkkä kuvitus.

Paina TÄSTÄ, jos haluat tilata tuotteen noutotilauksena Savonlinnan toimistolta.

Varastossa

Kuvaus

Saimaannorppa ja ystävät on kirja norppien elämästä ja tulevaisuudesta Saimaalla ja kaikista niistä ihmisistä, jotka tekevät työtä ja kantavat huolta norpat säilymisestä Saimaa-ihmisten ystävänä osana Saimaan luontoa. Tämä kirja kertoo erityisesti Puumalan ja sen lähialueiden norpista ja norppien ystävistä.

Timo Korpin kokoamassa ja toimittamassa kirjassa kokemuksistaan norpan kanssa kertovat erityisesti vapaaehtoista suojelutyötä tekevät kuten Hurissalolainen Marjatta Hämäläinen ja Saimaan Norppaklubi ry:n aktiivi ‘norppasuurlähettiläs’ Ari Rautio sekä norppaklubin puheenjohtaja Ossi Kokki. Myös WWF Suomen pääsihteeri Liisa Rohweder kertoo, miten hänestä tuli norppaihminen. Myös norppavesien matkailuyrittäjät Paula Okkola (Okkolan lomamökit), Jaana Kuivalainen (Sahanlahti), ohjelmapalveluyrittäjä Arto Keinänen (Lakeland GTE) kertovat läheisestä suhteestaan saimaannorppaan.

Saimaannorppa ja ystävät -kirjan monipuolinen ja laadukas kuvitus on syy ostaa tämä kirja vaikkapa kesämökin kirjahyllyyn.

Saimaannorpan tarina on myös keskeinen osa Suomen luonnonsuojelun tarinaa. Luonnonystävien ja kehittyvien luonnonsuojelusäädösten ansiosta norpan kanta nousi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Saimaannorppa ja ystävät”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...