Usein kysyttyjä kysymyksiä

Millainen tilausten toimitusaika on?

Tuotteiden toimitusaika Suomessa on arviolta 2-4 arkipäivää, riippuen siitä, mihin lähetys toimitetaan.

Mistä muualta Saimaa Collection -tuotteita voi ostaa?

Kesällä 2020 olemme Savonlinnan torilla 13.6.2020 alkaen. Emme ole todennäköisesti paikalla aivan jokaisena päivänä, joten tarkista mikä on tilanne soittamalla +358 50 536 0473.

Voinko tehdä noutotilauksen?

Kyllä. Jos tuotteen voi tilata noutotilauksena, linkki noutotilausversioon löytyy tuotekuvauksesta. Noutotilaustuotteen sivulta löytyvät ohjeet noutotilauksen tekemiseen ja tieto noutopaikasta.

Meneekö saimaannorppa-tuotteista rahaa Saimaannorpan suojeluun?

Tällä hetkellä myymme omien tuotteiden lisäksi Suomen luonnonsuojeluliiton tuotteita, joiden tuotolla tuetaan luonnonsuojeluliiton toimintaa eli saimaannorpan suojelua. Niitä siis kannattaa lisätä mukaan tilaukseen. Aiomme tehdä Suomen Luonnonsuojeluliiton kanssa tukisopimuksen heti kun meillä on tarpeeksi tuottoja, joista ohjata tukea – mahdollisesti jo tänä kesänä!

Missä Saimaa Collection -tuotteet valmistetaan?

Tuotteen valmistusmaan voit tarkistaa tuotekuvauksesta. Pyrimme suosimaan Suomessa valmistettuja tuotteita, mutta joidenkin tuotteiden kohdalla sopivaa valmistajaa ei ole Suomesta löytynyt. Tällöin olemme panostaneet vastuullisia sertifikaatteja omaaviin valmistajiin. Otamme vastaan vinkkejä sopivista Suomalaisista valmistajista!