Usein kysyttyjä kysymyksiä

Millainen tilausten toimitusaika on?

Tuotteiden toimitusaika Suomessa on arviolta 2-4 arkipäivää, riippuen siitä, mihin lähetys toimitetaan.

Mistä muualta Saimaa Collection -tuotteita voi ostaa?

Kesän torikausi on ohi, mutta etsimme jälleenmyyjiä. Esimerkiksi Saimaa-vilttejä löytyy nyt Pienestä sisustusputiikista Savonlinnassa.

Voinko tehdä noutotilauksen?

Kyllä. Jos tuotteen voi tilata noutotilauksena, linkki noutotilausversioon löytyy tuotekuvauksesta. Noutotilaustuotteen sivulta löytyy ohjeet noutotilauksen tekemiseen ja tieto noutopaikasta.

Tukeeko Saimaa Collection saimaannorpan suojelua?

Lahjoitamme 2% tuotostamme Suomen luonnonsuojeluliitolle saimaannorpan suojelutyöhön.

Saimaa Collection osallistuu käytännön suojelutyöhön paikallisesti ja jakaa tietoa norpan suojelusta. Jaamme tietoa suojelusta somen lisäksi myös myyntipisteessämme Savonlinnan torilla. Osallistumme Etelä-Savon luonnonsuojelupiirin kampanjaan katiskan nielunrajoittimien jakamiseksi ilmaiseksi kalastajille. Osallistumme luonnonsuojeluyhdistyksen paikalliseen toimintaan. Myymme myös Suomen luonnonsuojeluliiton tuotteita verkkokaupassa ja torilla. Näiden tuotteiden tuotto menee luonnonsuojelun tukemiseen luonnonsuojeluliiton kautta. Ostoskoriin kannattaa aina lisätä luonnonsuojelutuotteita.

Suomen luonnonsuojeluliitolta löydät lisää vinkkejä, miten voit itse tukea norpan suojelua

Missä Saimaa Collection -tuotteet valmistetaan?

Tuotteen valmistusmaan voit tarkistaa tuotekuvauksesta. Pyrimme suosimaan Suomessa valmistettuja tuotteita, mutta joidenkin tuotteiden kohdalla sopivaa valmistajaa ei ole Suomesta löytynyt. Tällöin olemme panostaneet vastuullisia sertifikaatteja omaaviin valmistajiin. Otamme vastaan vinkkejä sopivista Suomalaisista valmistajista!

Lue lisää tuotteiden vastuullisuudesta