Äitienpäivälahjat

Hemmottele äitiä laadukkaalla lahjalla,
joka kruunaa arjen yhteiset hetket!

Panostamalla äitienpäivälahjaan voit varmistaa, että äiti voi nauttia siitä vielä vuosien jälkeenkin. Saimaan rannalla suunnitelluissa tuotteissa on kiinnitetty huomiota vastuullisuuteen ja kestäviin materiaaleihin.

Suosittelemme äitienpäivälahjaksi:

Pariskunnan yhteisiin rentoutumishetkiin

Kaunis, yhteensointuva kokonaisuus sisältäen 2 hamampyyhettä ja viltin valitsemissasi väreissä.

Nopeasti kuivuva
isokokoinen pyyhe

Kevyt pyyhe on helppo ottaa mukaan saunailtaan tai rannalle ja siihen on miellyttävä kuivautua. Isokokoisen pyyhkeen voi kätevästi kietaista ympärille tai paistatella sen päällä auringossa. Laadukas hamam-kangas kuivuu nopeasti, joten pääset pian kuivaamaan kuivaan pyyhkeeseen.

”Pyyhe on ihanan pehmeää materiaalia, paksumpi kuin ”tavalliset” hamam-pyyhkeet mutta ohuempi kuin froteiset. Hyviä ominaisuuksia minun kirjoissani 🙂 Koko on myös sopivan iso, tähän on kiva saunan tai uinnin jälkeen kääriytyä. Suosittelen!”

-Uma

Helppohoitoinen monitoimiviltti

Jättikokoinen viltti sopii koonsa vuoksi moneen eri käyttöön. Se yltää esimerkiksi parisängyn päiväpeitoksi, mutta kevyt viltti taittuu myös pieneen tilaan piknikretkiä varten. Päivänokosilla tai uinnin ja saunan jälkeen on ihana kääriytyä yhdessä vilttiin. Hamam-kangaasta tehty viltti ei säikähdä pesuakaan.

”Mikä tunne, kun paketin avasi – viltin pehmeys ja suuruus yllätti itseni ja lahjan saajan niin kovin, ettei hymy meinannut lähteä! Ihana ♥️”

– Riikka

Perheen yhteisiin herkutteluhetkiin

Piristä kattauksia veikeällä kattaussarjalla, joka sisältää sekä ison että pienen tarjottimen ja 4 mukia.

Kestävä viilupuinen tarjotinsetti

Tarjottimet ovat helppohoitoista ja kestävää viilupuuta. Tarjottimessa on vedenkestävä pinta, joka hylkii likaa, joten se on helppo pitää puhtaana. Iso tarjotin sopii kätevästi ruokien tarjoiluun kesäisellä terassilla sekä luomaan ilmettä norpan ystävän arkikeittiöön. Pikkutarjottimella kulkevat juomat ja kahvit helposti herkkupöydän täytteeksi. Kuvitetut viilupuutarjottimet tehdään käsityönä kotimaisesta koivuviilusta.

Laadukkaat mukit kuumille juomille tai jälkkäreille

Isokokoiseen mukiin mahtuu suurimmillekin kahvin, teen tai kaakaon ystäville riittävästi piristystä. Varaa jää myös maidolle ja kermavaahdolle. Uunin- ja pakkasenkestäviin mukeihin on helppo valmistaa myös jäisiä tai kuumia jälkiruokia. Konepesun kestävät mukit on helppo pestä ja ne ovat ilo silmälle myös keittiön sisustuksessa.

”Koko on toimiva, kuva oikein hellyyttävä. Vaikuttaa laadukkaalta.”

– Anna

Vastuullisia tuotteita ja tukea luonnonsuojeluun

Saimaa Collection haluaa tukea Saimaan luonnon suojelua ja edistää vastuullisia kuluttajatottumuksia. Olemme panostaneet tuotteidemme ja toimintamme vastuullisuuteen, jotta voisit tehdä ostoksia hyvillä mielin.

  • Ympäristösertifioidut, turvalliset ja kestävät materiaalit
  • Vastuullisesti toimivat valmistajat
  • Muoviton toimitus
  • Lahjoitamme 2% tuotosta saimaannorpan suojeluun

Ainutlaatuinen, suomalainen design saatavilla vain Saimaa Collection -verkkokaupasta

Terve! Olen Ritva, Saimaalla kasvanut piirtäjä. Suunnittelen itse kaikki Saimaa Collectionin tuotekuvitukset. Haluan kertoa kuvituksillani tarinaa Saimaasta: luonnon kosketuksesta ja puhtaudesta. Inspiraatiota ja voimia kuvittamiseen saan, mistä muustakaan, kuin ympäröivästä Saimaan luonnosta.