S/S Savonlinna – Saimaan matkustajalaivan pienoismalli

179,00  sis. ALVIlmainen toimitus!

S/S Savonlinna-laivan pienoismalli tuo höyrylaiva-ajan nostalgian kotiin tai mökille. Sopii myös erinomaisesti merkkipäivälahjaksi Saimaa-henkiselle.

Varastossa

Kuvaus

Kirjahyllykuvat on otettu Hotelli Punkaharjun tunnelmallisissa tiloissa.

S/S Savonlinna on Savonlinnan kaupungin tunnuskuva ja ylpeys. Tämä Saimaan matkustajalaivan pienoismalli kertoo kuuluisasta höyrylaivasta. Se on on muisto vanhoilta hyviltä ajoilta, jolloin Saimaan vesiliikenne palveli matkailijoita ja saariston asukkaita. Nämä Saimaan valkokyljet rakennettiin Varkaudessa Paul Wahl & Co. konepajalla 1900-luvun alkuvuosina. S/S Savonlinna valmistui vuonna 1904.

Alkuräisen Savonlinna-laivan pituus on 27,86 m, leveys 6,69 m ja syväys 2,43 metriä. Laivaa kuljettaa 200 hevosvoiman höyrykone 11,5 solmun maksiminopeudella. Laivassa on yhä mahdollista kokea vanhan ajan matkustajahöyrylaivojen tunnelma. Vesiliikenteen tunnelmaan voit päästä myös ostamalla laivahenkisen avaimenperän itselle tai lahjaksi.

S/S Savonlinna on Riihisaaren – Savonlinnan maakuntamuseon – museolaivoja. Savonlinnassa ainutlaatuisia ovat risteilyt kauppatorilta höyrylaivoilla. Savonlinna-laivan kunnossa pitämiseksi sillä ajetaan kesäisin saaristoristeilyjä Saimaan saaristoon. Laivaa operoi Vip Cruise Oy.

Matkustajalaivan pienoismalli höyrylaivasta luo alkuperäisen laivan tunnelman ja vastaa väritykseltään ja muodoiltaan esikuvaansa.

Pituus: 30 cm
Korkeus: 20 cm (maston kanssa)
Materiaali: puu ja metalli
Valmistusmaa: Vietnam

KOKOAMISOHJE: Aseta masto katossa olevaan reikään. Kiristä naruja vetämällä solmuja ylöspäin kunnes masto on suorassa ja narut kireitä. Klikkaa kuvaa nähdäksesi isompana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “S/S Savonlinna – Saimaan matkustajalaivan pienoismalli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...